Case: Nord Retreat

Netværksevent

Netværk er alt

Det har længe været mit mantra (red: En kombination af netværk, kompetencer og hårdt arbejde er hvad der skal til), og derfor sprang jeg til, da Nord Retreat kontaktede mig om at fotografere til deres netværksevent tidligere på foråret. Her fik jeg nemlig både mulighed for at udfolde mig kreativt og styrke mit eget netværk.

I april afholdte Nord Retreat nemlig deres udendørs netværksvent i København, hvor min opgave var dække eventet med udtryksfulde stemningsbilleder og indfange øjeblikke derfra.

Det vigtigste ved disse opgaver er at indfange de øjeblikke der er sigende for afsenderen. Til dagens event var det god stemning, inklusion og empoverment i de smukke omgivelser. 

Se billederne fra eventet på siden her, og læs Nord Retreats respons på billederne jeg leverede.

 

Reportage er ikke kun for virksomheder og netværksevent

Har du et arrangement, du ønsker foreviget, er du meget velkommen til at kontakte mig og få et uforpligtende tilbud. Ingen arrangementer er for store eller små, da der er mindeværdige øjeblikke i alle møder blandt mennesker. 

Gode billeder kan både styrke jeres brand, selvforståelse og selvtillid, hvad end det er som virksomhed, som venner eller familie. 

 

Til de grejinteresserede

Mit nye udstyr har bestemt bestået. Som jeg har skrevet om før, skiftede jeg udstyr i foråret 2021

Til eventet har jeg brugt følgende:

  • Canon EOS R6
  • Samyang 85 mm 1.4 AF

Eventet var alletiders mulighed for at komme lidt ud og møde folk efter lang tids lockdown, og en god anledning til at teste mit nye udstyr af. 

Nord Retreat © VITA KORSGAARD

Vita er et supertalent og det er bestemt ikke sidste gang, at hun skal tage billeder for os. Hun har øje for at fange følelser og stemning. Hun tunede med det samme ind i vores brand, vores ønsker og formåede at få billederne til at afspejle præcis hvem vi er. Tak Vita, for de fuldstændige, fantastiske billeder, som du har taget for os

Masja, Cecilie & Louise

Ejer og medejere af Nord Retreat

Se billeder fra eventet

Formålet med billederne

Eventet handlede bl.a. om at udvide sit netværk og skabe indhold til digital kommunikation og sociale medier.

Nord Retreat har gjort et rigtig godt stykke arbejde med at anvende billederne på deres hjemmeside. 

Se flere af billederne på Nord Retreats hjemmeside

På hjemmesiden kan du se flere af billederne jeg, og den anden fotograf @visualsbychamara har skudt. Bemærk alle billederne i denne artikel er skudt af mig.

 

Jeg krydser fingre for et godt 2021 med mange flere reportager fra events, og du er altid velkommen til at kontakte mig og få et uforpligtende tilbud.

THANK YOU FOR READING

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen